TANODA

Matematika 
Általános és középiskolás diákokat várunk akár a felvételire, akár versenyre készülnek, esetleg szeretnének lépést tartani az iskolai anyaggal és jobb jegyet elérni, vagy egyszerűen csak szeretik a matematikát és új kihívásokra vágynak. Tanáraink a Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Gimnázium matematika tagozatán végeztek, fiatalos stílusukkal motiválják a gyerekeket. A célunk, hogy a gyerekek megszeressék a matematikát, és fejlesszük logikai képességeiket.
Óradíj: 2500 Ft/60 perc. Csoportos kedvezmény igényelhető.
Angol
Anyanyelvi tanár oktatja nálunk az angolt, mely valós nyelvi környezetet biztosít a diákoknak. A tanulás folyamata játékos, a szerepjátékokon keresztül szinte észrevétlenül ragad majd az idegen nyelv a gyerekekre.
Óradíj: 3000 Ft/60 perc. Csoportos kedvezmény igényelhető.

Magyar 
Magyar nyelv és irodalom korrepetálást vállalunk iskolásoknak, nemcsak magyar gyerekeknek hanem külföldről jövő gyermekeknek is, akik nyelvi problémákkal küszködnek.
Óradíj: 2500 Ft/60 perc. Csoportos kedvezmény igényelhető.

Iskolaelőkészítő
Első osztályba való felkészítés, készségfejlesztő játékokkal, koordinációs gyakorlatokkal.

Történelem, földrajz 

Emelt és középszintű érettségire felkészítést, versenyre felkészítést, felzárkóztatást általános és középiskolásoknak vállal gyakorlattal rendelkező tanár. 
Tanulási nehézségekkel küzdő diákokat is szívesen látok, az iskolában megszokottaktól eltérő, új módszereket alkalmazok. 
Egyéni és csoportos óra, csoportos kedvezmény elérhető. 
Óradíj: a résztvevők számától és az óra céljától függ. 

Jelentkezés: nzsu84@citromail.hu 

Német 

Kezdőtől középfokig tanulhattok németül hétköznap vagy hétvégén, a der/die/das mellett logikusan ismertetett nyelvtan, Hochdeutsch akcentus, szókincs- és beszédkészségfejlesztés vár Benneteket. Az órát angolul is megtartjuk igény esetén, így dupla nyelvórán vehettek részt (+800 Ft/fő).  

Óradíj: 3000 Ft/óra. Csoportos kedvezmény igényelhető.  

Egyéb nyelvek és tárgyak
Igény szerint bármilyen tanárt tudunk biztosítani előzetes egyeztetés esetén.
Ugrás az oldal tetejére